Ju urojme mireseardhjen ne faqen zyrtare te Label-it muzikor Internacional

KABA MUSIC RECORDS.

Kaba Records eshte specializuar ne realizimin e produksioneve kryesisht te muzikes Mediterrano-Ballkanike.Ne pesevjecarin e fundit "KABA" ka reprezantuar muzike dhe artiste kryesisht te ketyre zhandreve:

Worldmusic, World fusions, Globel Beat,Urban Jazz, Folkor,Etno klasik, muzike polifonike, muzike antike, arbereshe, muzike minoritare, Klezmer, vokale-instrumentale & perfomuse,  Muzike Klasike dhe folklorike- e luajtur me instrument solo - KLARINETEN dhe muzike filmash(kollonat zanore).

Motoja dhe misoni,

i "Kaba Records" eshte, ruajtja e profilit te origjines dhe identitetit te muzikes pamvaresisht nga cili vend apo religion ajo rrjedh. Tashme, cdo vit Kaba Records fton artiste nga e gjithe bota,te cilet deputojne ne serine e Festivalit internacional "Worldfusion-Folk-Jazz" (Gjermani) duke realizuar ne kete menyre nje nder eventet multi -kulturore me, me emer ne Europe.

KABA Records distribuon ne te gjithe boten(worldwide) albume dhe produksione te cilat nuk shkojne  pas trendeve te kohes, por krijimtaria e artisteve do te mbetet e perhereshme per shkak te origji-nalitetit dhe jo komercialitetit global. Krijimtaria e artisteve te listuar ne katallogun e KABA´s eshte mjaft e gjere persa i perket motiveve, zgjedhjeve kompozicionale, harmonise se instrumenteve, zerave dhe performuesve, si dhe purizmi  me te cilin ata reflektojne kulturen dhe influencat e tyre muzikale.

Artiste nga Shqiperia, Maqedonia, Kosova, Bullgaria,Kroacia, Rumania,Italia, Sicilia, Hungaria,Greqia, Turqia, grupe minoritare neper keto vise(romet, jude,camet etj), Malta, Portugalia, Andaluzien, Tunezia, Algjeri, Marroko, Persia si dhe nga Amerika Latine -Brazili dhe Argjentina perbejne nje pjese te mire te katallogut muzikor diskografik te KABA RECORDS.

Informacione dhe Pyetje:

Per artistet apo grupet:

*Si mund te paraqitni nje program apo album te ri prane KABA RECORDS....

Cdo band apo artist qe performon „life“me nivel profesional e krijues, do te gjej interesim ne "shtepine" e Kaba Records, duke u paraqitur me projekte cilesore.

Demos: me Cd, vita & foto ju lutemi te paraqesni ne :

Adrese Postale: Kaba Records, Jung & Zari Artist Management, Postafch 230134/ 40087 Düsseldorf-Gjermani.

Demos: virtual post -ju lutemi nisni format Mp3 (nga 30 -35sec) e-mail kontakt:management@kabarecords.com

*Si mund te angazhoj nje artiste apo grup nga katallogu i artisteve te Kaba Records per evente, festival, koncert, turne etj.

Cdo artist apo grup i  listuar ne katallogun tone , gjendet nen kontrate eksklusive me KABA Records dhe menexhohet nga departamenti yne i A&R.Ju mund te angazhoni pa hezituar kedo artist duke kontaktuar me ne

e-mail: management@kabarecords.com/ Kontakt person Znj.Tona

ose plotesoni : Booking Formular ( Formularin e angazhimit -Artist ose Band) Znj.Jung

*Si mund te blej Cd´s, DVD´s apo mediume te tjera muzikore nga KABA RECORDS

  • Ju mund te blini, e porositni nepermjet dyqanit te Kaba Records online.
  • Ju mund te shkarkoni direkt muzike(mp3) nga faqja jone, kundrejt nje pagese ( nepermjet Paypal sistem)
  • Ne  cdo pike shitjeje Saturn, Media markt etj.(fatkeqesisht artikujt tane nuk marketohet prane dyqaneve te ketyre vendeve: Shqiperi, Kosove, Maqedoni. Bleresve te ketyre vendeve momentalisht u lutemi per mirekuptimin tuaj. Ju lutemi porosisni online, ose nepermjet Amazon, ose na informoni nepermjet e-malit tone.

Per cdo sugjerim, pyetje apo idera progresive ju lutemi mos hezitoni te na kontaktoni.

Jeni te mirepritur. Me respekt stafi editues -KABA RECORDS